Müşterisini Müdavim, Müdavimini Memnun Eden Restoran

Restoranımız 2001 yılında İzmir’in Göztepe semtinde faaliyetine başlamış olup, deniz ürünleri kategorisinde uzmanlaşmış, donanımlı ekibi ve kaliteli atmosferiyle kısa sürede İzmir’in önde gelen balık restoranlarından biri haline gelmiştir.

Müşterisini Müdavim, Müdavimini Memnun Eden Restoran
06 Ekim 2020 - 13:05 - Güncelleme: 06 Ekim 2020 - 13:13
Ailelerin ve dost meclislerinin müdavimi olduğu, her fırsatta kaliteli yemeklerini tatmak ve keyifli vakit geçirmek için soluğu denize nazır bahçesine attığı restoranımız, bu kalitesinden ödün vermeden sektördeki tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.
 
Sadece aileler değil aynı zaman da şirket içi motivasyon yemekleri, grup toplantıları gibi organizasyonlar içinde gerekli olan yüksek tecrübemiz ve donanımımız bizi iş dünyasının sık sık uğradığı bir işletme haline getirmiştir.
 
Eşsiz bir deniz manzarası , tertemiz bir hava , Ege'nin en yetenekli şeflerinin ellerinden çıkan mezeler, tüm çeşitliliği ile mevsimin en taze deniz ürünleri.. Hem şehrin içinde, hem de sakinliğiyle ruhunuzu dinlendirebileceğiniz kaliteli vakit geçirebileceğiniz bir restoran. Tabi bu saydıklarımız bir restoran için çok önemli ve değerli. Peki tek başına yeterli mi?
Tabi ki de değil. Restoranınızı dolduran misafirleriniz sizi siz yapar, işletmenizin kimliğinizi şekillendirir, atmosferinizi, içerideki sinerjiyi oluşturur. Ve tabi ki bu restoranınızın ve ekibinizin hizmet kalitesini belirler.
 
Biz misafirlerimizin yüzünün güldüğünü, dostlarıyla ve ailesiyle keyifli vakit geçirdiğini görürüz,bizim mutluluk katsayımız artar, işimizden aldığımız zevk, onlara hizmet vermekten duyduğumuz keyif katlanır. Bu sebeple restoranımızdaki mutluluk bulaşıcı hale gelir. Her masadan sohbetler kahkahalar eksik olmaz. Bazen öyle bir ortam oluşur ki masalar arası dostluklar başlar. Bir bakmışız ki kocaman mutlu bir aile olmuşuz. Bundan dolayıdır ki bir kere müşterimiz olan müdavimimiz olur. Müdavimimiz olan ise ailemizin bir parçası olur.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum