KURABİYECİ DEVRİM

17 yıldır ev yapımı lezzetleriyle mutlu anları paylaşıyor… Göztepe’de “Kurabiyeci Devrim” olarak tanınan, Devrim Akuygur’un asıl mesleği Fransızca öğretmenliği. Bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra evlenir. Çocukları dünyaya gelir. Çerkez kökenli bir aileden gelen Devrim Hanımda yemek yapma becerisi dolayısı ile genlerden var.

KURABİYECİ DEVRİM
10 Temmuz 2020 - 23:46 - Güncelleme: 21 Ekim 2020 - 01:22
17 yıl önce kolları sıvayıp dükkanını açan Devrim Hanım ilk iş olarak browni ve ıspanaklı gül böreği yapıp satmaya başlar. Pişirdikleri beğenildikçe çeşitler, adetler ve müşteriler artmaya başlar.
 
Bütün ürünlerimizde zeytinyağı kullanıyoruz.
Zeytinyağı üreten bir aileden gelen Devrim Akuygur, pişirdiği tüm ürünlerinde kendi zeytinyağlarını kullanıyor. Müşterileri bile o kadar alışmışlar ki bir keresinde kendi zeytinyağları gecikince başka bir yağ kullanmışlar. Müşterileri de bunu fark etmiş. 
Her gün taze taze hazırladıkları kurabiyeler, pastalar, cupcake’ler için malzemelerin alışverişini 17 yıldır Devrim Hanım kendisi yapıyormuş. Profesyonel malzemeleri tercih etmeyen genç işletmeci, evinin mutfağında ne kullanıyorsa dükkanında da aynısını kullanıyor. 
 
Son yedi yıldır butik catering hizmeti veriyoruz.
Özellikle doktor müşterilerimizin ürünlerimizi beğenerek alması sonucunda sağlık sektörünün kutlamaları için catering hizmeti vermeye başladık. Doktor uzmanlık kutlamaları, cafe breakler, hastanelerin toplantı yemekleri, şirket kutlamaları, doğum günü kutlamalarının ikram hazırlıkları için tercih ediliyoruz.
 
Paradan önce, müşterilerimin güvenini kazanmayı  ilke edindim.  
Yola çıktığım ilk günden itibaren müşterilerimizin mutluluğu ve huzuru benim için ön koşul oldu. Para nasıl olsa kazanılır. Yıllardır müşterimiz olan kişilerle adeta aile gibi olduk. Her hangi bir kutlamaları olduğunda akıllarına ilk biz geliyoruz. Menünün içeriğini  tamamen bize bırakan çok müşterimiz var. İşte benim için bundan daha büyük bir mutluluk olamaz.
 
Hedefimiz bir dükkan daha açmak.
Çok büyümek gibi bir hırsım yok. Var olan çekirdek kadromuza iki kişi daha ekleyerek ileride bir dükkan daha açmayı planlıyoruz. Baştan bu yana birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla aile gibi olduk. Keyifle ve huzurla çalışıyoruz. Bu pozitif enerjimiz müşterilerimize de yansıyor.
 
Hayvan dostu işletmeyiz
Devrim Hanımın golden redriever cinsi bir  köpeği var. Adı Lila. İlk o  karşılıyor gelenleri. Dükkanın bahçesinde sıcacık lezzetli kurabiyelerinizi  yemeye  hayvan dostlarınızla birlikte gelebilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Benden söylemesi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum