Köstem Zeytinyağı Müzesi'nde Mutfak Sanatı

Dünyanın en büyük zeytinyağı teknolojileri Müzesi olan Urla Köstem Zeytinyağı Müzesi'nde hizmete başlayan Polima Lokantası'nda mutfak sanatı ile ruhunuz doyarken, topraktan sofraya felsefesiyle bedeniniz de sağlıklı bir biçimde besleniyor.

Köstem Zeytinyağı Müzesi'nde Mutfak Sanatı
04 Eylül 2020 - 11:42 - Güncelleme: 12 Ekim 2020 - 10:30
Dr. Levent Köstem ve eşi Güler Köstem' in zeytin tutkusu ile başlayan, organik tarım çifliğinde yetişen sebze ve meyveler sürdürülebilir tarım mottosuyla Polima Lokantası'nda büyük bir titizlikle sunuluyor. Taş Fırında pişirilen, ekşi maya ekmekler, pizzalar, yerel ürünlerle çeşnileniyor. Lezzetin başrolünde elbette zeytinyağı var. Yerel ürünlerin tercih edildiği lokantada Denizli, Urla ve Seferihisar'da üretilen üzümlerden elde edilen butik şarapları tadabilirsiniz. 

Mutfak sanatlarına gönül veren, genç bir ekibin çalıştığı Polima Lokantası'nın Menüsü mevsim sebzelerine göre şekilleniyor. Taze sebzelerle, zeytinyağı ve menşei belli yerel ürünlerle basit, sade ve lezzetli yemekler sunuluyor. 

Polima Lokantası, Şeffaf Mutfak anlayışı ile,  antika mobilya ve objelerle süslenmiş özgün bir dekora sahip. 

Köstem Müzesi'nde zeytinyağının tarihi yolculuğuna çıktıktan sonra, Polima Lokantası'nda sağlıklı ve lezzetli yemekler yiyebilirsiniz. Sevdiğiniz tadları satış mağazasından alıp evinize götürebilirsiniz. 

Hala gidip görmediyseniz, kendinize ve ailenize bir iyilik yapın ve yolunuzu Urla Köstem Zeytinyağı Müzesi' ne düşürün. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum