İzmirliler yeni lezzetlerle tanışıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in projelerinden olan"Başka Bir Tarım Mümkün" vizyonu doğrultusunda tarım üreticilerini destekleyecek İzmir Tarımı uygulaması lansmanı yarın yapılacak.

İzmirliler yeni lezzetlerle tanışıyor
12 Mayıs 2022 - 16:54
Kültürpark’ta yapılacak olan lansmanda Kıbrıs Cittaslow Ağı’nı temsilen 5 belediyeden 48 üreticinin katılacak. Kıbrıs Günleri’nde ise yerel lezzetler ve kültürel ürünler İzmirliler ile buluşacak.

Başkan Tunç Soyer’in "Başka Bir Tarım Mümkün" projesiyle hayata geçirilen ve tarım üreticilerini destekleyen İzmir Tarımı mobil uygulamasının tanıtım toplantısı yarın Kültürpark’ta 12.00’de yapılacak. “Kıbrıs Günleri” kapsamında ise yerel lezzetler ve kültürel ürünler İzmirlilerin tadımına sunulacak. Başkan Tunç Soyer 12.30’da üreticilerle buluşacak.

Hellim üretimiyle ilgili workshop
Uluslararası gastronomi fuarı Terra Madre Anadolu İzmir 2022’ye ev sahipliği yapmaya hazırlanan İzmir’de gastronomi hareketliliği başladı. Kıbrıs Günleri’nde birçok Kıbrıs ürününün tanıtımı yapılacağı gibi bir de hellim üretimiyle ilgili workshop yapılacak. Ayrıca samsı, patates köftesi, şeftali kebabı, garavolli, aytotoro çöreği, börek ve molehiya gibi ürünler de pişirilerek ziyaretçilere ikram edilecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum