Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası Balçova'da büyük ilgi görüyor

Geleneksel Türk mutfağının 64 yıllık temsilcisi Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası, üçüncü kuşak temsilcileriyle kaliteden ödün vermeden müşterilerini ağırlamaya devam ederken, ikinci şubesini açtığı Balçova’da büyük ilgi görüyor.

Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası Balçova'da büyük ilgi görüyor
28 Temmuz 2020 - 15:54
İzmir’in en önemli esnaf lokantalarının başında gelen Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası, zengin menüsüyle misafirlerini 64 yıldır Çankaya’da ağırlarken, ikinci şubesini geçtiğimiz aylarda Balçova’da hizmete soktu. Yeni mekanda konuklarını ağırlayan Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası, alışıldık lezzetlerini ikinci şubesinde de İzmirlilere hem öğle hem de akşam servislerinde buluşturmaya devam ediyor.
1955 yılında Merhum Adil Müftüoğlu tarafından kurulan Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası, kuruluşunun 64. yılında üçüncü kuşak temsilcisi Alpay Okyay tarafından misafirlerini ağırlamaya devam ederken, Türk mutfağının eşsiz örneklerini misafirlerine sunmayı sürdürüyor.
İş, sanat ve siyaset dünyasından birçok önemli ismin müdavimi olduğu Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası’nda ekip olarak özveriyle çalıştıklarını belirten Okyay, “Türk mutfak kültürünü yaşatan sayılı lokantadan biri olmanın ve 64 yıldır kaliteden, lezzetten ödün vermeden bu işi yapmanın gururunu yaşıyoruz. Attığımız yeni adımımız da misafirlerimizden geçer not aldı. Artık Balçova’da rahmetli dedem, kurucumuz ve lokantamızın adında ismini yaşattığımız Adil Müftüığlu’nun mirasının bize yüklediği sorumlulukla, aynı kalite ve lezzet ile yeni mekanda İzmirlilerle hem öğle hem de akşam yemeklerinde buluşmayı sürdürüyoruz” dedi.
Aynı kalite aynı lezzet
Dededen toruna Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası mirasını devam ettirdiklerini bu sebeple sorumluluklarının büyük olduğunu söyleyen Alpay Okyay, “Zincir restoranların şubeleşmesi kolaydır. Bir merkezde üretilen ve dondurulmuş gıdalarla kar odaklı bir anlayışla ve mutlaka büyüme hedefli bir işletme mantığına sahiptir. Ancak bizim gibi lezzet, kalite ve tazelik önceliği olan ve usta’nın elinden çıkan, Türk mutfağının nadide örneklerini sunan köklü restoranların şubeleşmesi ise fazlasıyla özen, dikkat ve kontrol ister. Bu özeni göstereceğimize inandık ve bu hamleyi gerçekleştirdik ve misafirlerimiz de bu özeni karşılıksız bırakmadı” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum